OM BROWLIFT

Browlift är en behandling som går ut på att omforma brynstrånas riktning och placera de i en snygg, önskvärd form.

Behandlingen passar dig som har tunna och smala bryn och vill skapa en fylligare look. Dig som har ostyriga och envisa bryn och vill få mer kontroll över dem. Samt för dig som bara vill ha de där perfekt formade brynen och möjligheten till en uppåtborstad look.


Ett browlift hos oss håller i ca 6-12 veckor och många väljer att boka in en tid för ”underhåll” efter ca 4-5 veckor där vi bättrar på färg och plockar brynen.

Under det första dygnen efter ett browlift kan brynen upplevas som ganska ”mycket” då de måste ligga i en mjukt uppborstad look samt att de ligger släta mot huden. Vissa älskar den looken - andra inte. Ändock är det en del av processen och därför rekommenderar vi dig som gör ett browlift för första gången att inte göra det samma dag som ett viktigt event. Efter 24h kan du skölja igenom brynen vilket gör att de kommer att fluffa till sig lite igen, samt att du därefter får du kamma brynen precis hur själv du önskar!

BOKA BROWLIFT
 • Inför besöket

  Kom till din browliftbehandling utan smink på brynen. Sminkborttagning finns självklart hos oss, men kom gärna några minuter innan din bokade tid och fixa det då vii behöver all bokad tid till själva behandlingen.

 • 0-24 timmar efter browlift

  Under de första 24h efter ditt browlift är det viktigt att brynen inte kommer i kontakt med vatten samt att du inte petar på, kammar eller sminkar brynen. Under de första 48h bör du undvika ånga som kan uppstå vid ex träning, varm dusch, matlagning etc.

 • 24 timmar efter besöket

  Efter 24h går det bra att blöta och tvätta brynen igen. Det underlättar att kamma brynen i den riktning du vill ha dem medan de fortfarande är fuktiga från dusch eller ansiktstvätt. Återfukta med brynbalsam (går att köpa i shopen och studion) dagligen, samt applicera vanligt balsam varje gång du duschar.

 • Kom utan smink på brynen.

  Boka ej in träning inom 48h efter behandling.

  Undvik vatten, fukt och smink på brynen i minst 24h, helst 48h efter behandling.