LASHLIFTUTBILDNINGAR

Välkommen till AFFLUERE ACADEMY, vi utbildar
lashliftartister i världsklass!

 • LASHLIFTUTBILDNING - STANDARD

  Standardutbildning är en heldagsutbildning för dig som är nybörjare på lashlift. Vi går igenom all teori och praktik djupgående och detaljerat för att se till att du känner dig helt trygg och kunnig vid avslutad utbildning.


  Vid utbildningen kommer du få se en lashliftbehandling i videoformat där vi kan pausa, ställa frågor och grotta in oss i detaljer. Du får sedan öva praktiskt på en modell där vi finns med dig med tips och trix under hela processen med 100% fokus på dig. Det kommer finnas gott om tid att gå igenom alla dina frågor och funderingar så när du lämnar oss för dagen kommer du att känna dig helt säker på din sak.

 • LASHLIFTUTBILDNING - UPGRADE

  Upgradeutbildningen är en halvdagsutbildning för dig som redan är utbildad i lashlift sedan tidigare, men som vill uppgradera dina kunskaper och lära dig använda Boo-produkterna och dess unika tekniker.

  Utbildningen skräddarsys utifrån dig och dina behov där vi fokuserar på dina förbättringsområden och reder ut alla eventuella oklarheter du känt sedan tidigare. Vi går igenom hur Boo-produkterna fungerar och skiljer sig från andra märken på marknaden. Vänligen observera att vi inte kommer gå igenom djupgående teori om ex franscykeln, anatomin av fransen, den kemiska processen etc då du redan förväntas kunna detta. 

 • Välkommen till oss på AFFLUERE ACADEMY för att utbilda dig till en certifierad lashlift-artist. 


  Våra utbildningar STANDARD och UPGRADE är för dig som vill ha en gedigen och skräddarsydd lashliftutbildning samt arbeta med produkter i världsklass. 

  Såhär bokar du en utbildning:

  Maila oss på info@affluere.se med ämnesraden "Utbildning" och fyll i följande information:
  Namn:
  Val av utbildning:
  Förslag på datum som passar dig: 

  Efter att vi kommit överens om ett datum via mail köper du utbildningen här via webbshopen. 

   
  Vad ingår i utbildngarna?

  - Ett startkit värt 2499:- som räcker i upp till 100 behandlingar. Vid en utbildning hos oss arbetar du självklart med våra produkter och behöver alltså inte öppna ditt startkit där och då.

  - En lashlift-bibel du får med dig hem som är fullproppad med tips, felsökningar och förklaringar med steg för steg som du alltid kan falla tillbaka på.

  - Unikt för AFFLUERE ACADEMY är att vi erbjuder ett uppföljningstillfälle ca en månad efter din utbildning då du får komma tillbaka till oss (alt digitalt) och få guidning i eventuella svårigheter eller frågor som dykt upp sedan din utbildningsdag. 

  - Kontinuerlig support online vid behov 
  - Efter utbildningsdagen erhåller du ett lashlift-certifikat 
  - Under utbildningsdagen bjuder vi på lättare förfriskningar

 • Vad skiljer våra utbildningar och produkter från andra på marknaden?

  En utbildning hos oss på AFFLUERE ACADEMY är uppbyggd med fokus på kund, kunskap och kvalité. Vi lägger stor vikt vid att lärandet sker i en lugn och avkopplande miljö med tid och utrymme för frågor. 

  Vi har arbetat i över ett år på att ta fram denna utbildning för att säkerställa att exakt ALLT du kan tänkas behöva är inkluderat och förklarat in i minsta detalj. Med andra ord är detta den enda utbildningen du kommer behöva gå för att lära dig att bemästra alla tänkbara scenarion som kan dyka upp under ett lashlift.  


  Vi tar emot max två studenter åt gången för att kunna ha 100% fokus på dig hela tiden och vara närvarande under varje steg under de praktiska momenten.