LASHLIFTUTBILDNINGAR

Välkommen till AFFLUERE ACADEMY.
Vi utbildar lashliftspecialister i världsklass!

 • LASHLIFTSPECIALIST - STANDARD

  Standardutbildning är en heldagsutbildning för dig som är nybörjare på lashlift. Vi går igenom all teori och praktik djupgående och detaljerat för att se till att du känner dig helt trygg och kunnig vid avslutad utbildning. Inga förkunskaper krävs.


  Vid utbildningen kommer du få se en lashliftbehandling i videoformat där vi kan pausa, ställa frågor och grotta in oss i detaljer. Du får sedan öva praktiskt på en modell där vi finns med dig med tips och trix under hela processen med 100% fokus på dig. Det kommer finnas gott om tid att gå igenom alla dina frågor och funderingar, så när du lämnar oss för dagen kommer du att känna dig helt säker på din sak.

 • LASHLIFTSPECIALIST - UPGRADE

  Upgradeutbildningen är en halvdagsutbildning för dig som redan är utbildad i lashlift sedan tidigare, men som vill uppgradera dina kunskaper och lära dig använda Boo-produkterna och dess unika tekniker.  Utbildningen skräddarsys utifrån dig och dina behov där vi fokuserar på dina förbättringsområden och reder ut alla eventuella oklarheter du känt sedan tidigare. Vi går igenom hur Boo-produkterna fungerar och skiljer sig från andra märken på marknaden. Vänligen observera att vi inte kommer gå igenom djupgående teori om ex franscykeln, anatomin av fransen, den kemiska processen etc då du redan förväntas kunna detta. 

 • Välkommen till oss på AFFLUERE ACADEMY för att utbilda dig till en certifierad lashliftspecialist. 


  Våra utbildningar STANDARD och UPGRADE är för dig som vill ha en gedigen och skräddarsydd lashliftutbildning med nya innovativa tekniker, samt arbeta med produkter i världsklass. 

  Såhär bokar du en utbildning:

  Maila oss på info@affluere.se med ämnesraden "Utbildning" och fyll i följande information:
  Namn:
  Val av utbildning:
  Förslag på datum som passar dig: 

  Efter att vi kommit överens om ett datum via mail köper du utbildningen här via webbshopen. Du kan välja mellan att betala dirrekt eller med klarna avbetalning.

   
  Vad ingår i utbildngarna?

  - Ett startkit värt 2499:- som räcker i upp till 100 behandlingar. Vid en utbildning hos oss arbetar du självklart med våra produkter och behöver alltså inte öppna ditt startkit där och då. OBS detta gäller för utbildningen "Standard" ej "Upgrade".

  - En lashlift-bibel du får med dig hem som är fullproppad med unika tips, felsökningar och förklaringar steg för steg. Denna kommer vara din bästa vän som du kan falla tillbaka på om du blir osäker.

  - Unikt för AFFLUERE ACADEMY är att vi erbjuder ett uppföljningstillfälle ca en månad efter din utbildning då du får komma tillbaka till oss (alt digitalt) och få guidning i eventuella svårigheter eller frågor som dykt upp sedan din utbildningsdag. 

  - Kontinuerlig support online vid behov 
  - Efter utbildningsdagen erhåller du ett lashlift-certifikat 
  - Under utbildningsdagen bjuder vi på lättare förfriskningar

 • Vad skiljer våra utbildningar och produkter från andra på marknaden?

  En utbildning hos oss på AFFLUERE ACADEMY är uppbyggd med fokus på kund, kunskap och kvalité. Vi lägger stor vikt vid att lärandet sker i en lugn och avkopplande miljö med tid och utrymme för frågor. 

  Vi har, tillsammans med Lash Lift By Felicia, arbetat i över ett år på att ta fram denna utbildning. Tillsammans har vi över 10 års erfarenhet av Lash Lift-yrket samt över 10 utbildningar i ryggen, däribland internationella Master Utbildningar. Nu vill vi dela med oss av våra sammantagna kunskaper och har därför gått ihop och skapat den mest omfattande utbildningen på marknaden! 


  Utbildningen är framtagen och formad så att du efter avklarad utbildning ska känna dig trygg och säker i utförandet av Lash Lift-behandlingarna, samt uppnå de bästa resultaten på en gång. 


  Vi kommer guida dig utförligt i kundbemötande, marknadsföring och felsökningar. Vi lär dig bemästra våra unika tekniker med tips och tricks för alla tänkbara situationer. Vårt mål är att du ska vara självgående från start och starta din nya karriär i högsta klass. Givetvis finns vi här med full support efter avslutad utbildning om så behövs! 


  Vi tar emot max två studenter åt gången för att kunna ha 100% fokus på dig hela tiden och vara närvarande under varje steg under de praktiska momenten.